Snabbt ändrande grafik för interiörlösningar

- Jul 06, 2019-

Vårt magnetiska grafiska system med snabb förändring var utformad för återförsäljare för att snabbt och enkelt uppdatera sina butiker i butik med endast 1 anställd som behövs för uppgiften. Systemet är dock perfekt för fantasifulla interiörprojekt.


Den magentiska väggen gör att du kan hänga full grafik och bilder i väggformat (till exempel tapeter) eller skapa en magnetisk yta för dina kunder att hänga egna konstverk, affischer eller skyltar.


Det finns 2 sätt att uppnå denna effekt, och kombinerar en mottaglig yta (magnetisk färg eller flexibelt järn) med tryckta magnetiska ark eller alternativt en magnetisk yta med tryckt receptivt material.


Tryck enkelt på magnetpapper eller våra större magnetiska lakan och lägg dem mot väggen. När din klient är uttråkad med konstverk eller om ett tryckt tecken / kalender har tjänat det, kan de helt enkelt dra det ur väggen och ersätta det med något annat.


Magnetiska väggar är stora i barnrummen, eftersom du kan skapa några fantastiska sätt att spela på dem - några idéer du kan gå med:


Magnetic racetrack

En magnetisk schackbräda

Magnetisk väggkarta med memo magneter för att markera platser de lär sig om eller har besökt

För en fantasivänner är möjligheterna spännande och du kan introducera dina kunder till något mycket speciellt och väldigt annorlunda.


image