Rubber rökt ark / flexibelt gummistål magnetiskt ark

- Aug 30, 2019-

Produktbeskrivning

NR / SBR / CR / NBR / EPDM / FKM / silikongummi av hög kvalitet

Material SBR / CR / NR / NBR / EPDM
Typ gummipapper
neopren Tjocklek: 1,0-50,0 mm
Färg: svart, grön, röd, gul, vit osv
Bredd <= 2="" m,="" 1="" m,="" 1,2="" m,="" 2="">
Förlängning 200% -350%
Densitet 1.15-2.0g / cm3
Brottgräns 2-10 Mpa
Hårdhet 65 +/- 5 Shore A eller enligt ditt krav
Färg Enligt din begäran
Ledtid 2-3 veckor
Produktionskapacitet 180 ton per månad
Paket PP-påse eller träpall eller som du vill
Betalningsvillkor T / T
Använda sig av Dykdräkt, badkläder, bantningsdräkt
Funktion Vattentät, stötsäker, bra elastisk, mjuk
Fördel Vi kan sammansätta tyget med olika typer av tyg för att göra materialet lämpligt för olika typer av produkter.Styren-butadien gummiark (SBR)
En polymer som används vid tillverkning av expanderat gummi. Det är mycket ekonomiskt och har inga unika kemiska resistensegenskaper. SBR-gummi kan blandas för att ge mycket fin nötning, slitage och dragegenskaper. SBR kan enkelt ersättas med naturgummi i många applikationer med betydande kostnadsbesparingar. Motståndskraften är ungefär densamma som naturgummi. SBR-gummi är en häftklammer i VVS- och byggbranschen eftersom den är mångsidig, flexibel och tuff nog att stå upp. SBR-gummi är ett bra val när man bestämmer sig för att välja ett material som har stora mekaniska egenskaper och flexibilitet.
Naturliga gummiark ( NR )
Dessa gummipapper har enastående fysiska egenskaper tillsammans med temperaturbeständighet som används för driftstemperatur upp till 80 ° C. Den här produkten är utmärkt lösning för olika industrier men har dålig motståndskraft mot petroleumbaserad ozon, vätskor och solljus.
Neopren gummiark ( CR )
Dessa ark är bäst för syror, alkalier och öppna lågor. Neoprenarken som levereras av oss är enastående för högtemperaturintervall från 40 ° C till 120 ° C. Dessa ark används i liten grad i olika organisationer som raffinaderier, bearbetningsenheter och kemisk industri.
Nitrile Rubber Sheets ( NBR )
Dessa ark har utmärkt motståndskraft för petroleumprodukter och många fler industrier som oljebeständiga tätningar och packningar. De nitrilgummipapper som finns på lager kan enkelt arbeta med högsta temperatur 110 F.
Silikongummiark ( Q )

Dessa ark innehåller god beständighet för kemikalier, syror och alkalier. Dessa bibehåller elektrometriska egenskaper vid vilken temperatur som helst. Den står lätt på 200 C. Dessa ark har hög motståndskraft mot ozon, ultraviolett strålning och syre men dessa är inte bra för oljeindustrin.
EPDM Rubber Sheets ( EPDM )
EPDM-gummiplaten tillverkade av oss har enastående kompatibilitet med ett stort utbud av kemikalier och mellanprodukter. Dessa ark används i stor utsträckning i kemiska, gödningsverk och läkemedelsindustrier.
Viton gummiblad ( FPM / FKM )
Vitonarken som produceras av oss används för specifika industrier med värme- och oljebeständighet. Dessa uppvisar utmärkt motståndskraft mot åldring och låga.


Funktion:
Fast egendom Användande
Perfekt värmebeständighet Tryckindustri
Mjuk och elastisk Arkitekturindustri och maskinindustri
isolerande Elektronisk och elektrisk industri
Brand säkert Anti-Burning Agents
Anti-olja, vattentät Packning, tätningsdelar
Vädermotstånd Material för utomhusbruk