Några frågor av magnetiska tavlan

- Sep 13, 2018-

Fråga 1: är det nödvändigt att köpa barnens magnetiska tavlan vägg klistermärken?


I själva verket är min egen idé relativt enkel, jag tror att barnet behöver en plats att måla. Om det finns en ordentlig vägg i huset och en baby med en stark önskan att måla, finns det ingen anledning att överväga att köpa eller inte. Allt som återstår är att välja en relativt säker och miljövänlig hem tavlan.

Såvitt jag vet, det finns två typer av magnetiska chalkboards på marknaden: dubbla lager och skikt. Vad jag har köpt är ”magnetiska bra hem” dubbla lager barn magnetiska blackboard vägg pasta, Använd känslan är inte dåligt, magnetismen är mycket bestämd, installationen är också mycket bekvämt, förtjänar att gå upp business ren krita, mer låt mig tillfreds låt barnet hjärtligt Rita graffiti framför rena blackboard.


Fråga 2: är det svårt att lära genom livliga aktiviteter?

Det är faktiskt inte så svårt att se problemet som alltid verkar bry sig mamma. Jag har postat 26 bokstäver av video i min mors gruppen, och människor har frågat mig hur man gör det, tänker jag jobbar hårt. Faktiskt inte, finns det ingen stor visdom, bara spela medan lärande. Jag köpte 26 bokstäver av magnetiska blackboard klistermärken, som kombineras med familj tavlan, att åtfölja barnet att spela, så att han kan lära sig naturligt i leken, stimulera sitt intresse och förbättra sin inlärningsförmåga.


Fråga 3: magnetiska blackboard wall Stickers passar bara för barn?

Minns en sång: ”lärarens krita på svarta tavlan, men också i en desperat rotvälska... Väntar på skolan, väntar på play. Våra ungdomar, är ett bra minne, har alla en blackboard, krita annan historia.

Onödigt att säga, när bebisen klottra på en ren svart tavla, kommer du att plocka upp krita, plocka upp magneten och leka med den. I själva verket hem tavlan för sig själva, som om en hel barndomsminnen, är kanske det vår vuxen värld av en liten lycka.