Fortfarande hänger bilder på naglar? så lågt, titta på den här magnetiska bildramen

- Mar 07, 2019-

Nyligen frågade några kunder NEWLIFE om magnetväggen. Fler och fler människor vill designa en magnetvägg hemma, vilket är kreativt och bekvämt.


image


Den första metoden: magnetisk tapeter

Den här magnetiska tapeten är gjord av papper eller trasa eller PVC och andra material i ett flexibelt järnplåt eller flexibelt magneterlager kombinerat med lim.

Denna tapet håller inte bara fördelarna med traditionellt papper eller PVC tapeter, såsom mjukhet och bra dekoration, men lägger också till nya funktioner på den traditionella tapeten, vilket gör väggväggens magnetiska kraft. Vi kan enkelt fästa eller ta av dekorationerna eller bilderna med flexibelt järnplåt.


Bakgrunden är mycket lämplig för barnrum. Det är färgstarkt, färgstarkt och enkelt att installera. Du kan göra det själv. Och kan använda tillsammans med magnetiska fotoram, kan också skriva, tillfredsställa barnens dag hästlinjen dagdröm drar lusten som ritar.


Det finns en annan magnetisk svarta tavlanvägg, som också är mycket lämplig för barnomsorg. Det är som en liten tavla där barn kan skriva med krita.


image


Den andra metoden: magnetisk primer

Denna magnetiska primer kan användas med tavlan färg för att skapa en magnetisk yta med en ljus borste som kan appliceras på plana eller krökta ytor.


Den tredje metoden: magnetisk mjuk whiteboard / blackboard

Ovanstående två metoder som ska fyllas i i dekorationen, men om dekorationen inte förväntade sig, efter att beläggningen bara vill göra, kan också omvandlas till en magnetvägg.


Den tredje metoden: flexibel magnetisk whiteboard / blackboard

Ovanstående två typer av metoder bör vara färdiga vid dekoration. Om du inte använder ovanstående två lösningar när dekorationen, efter att du vill göra en magnetvägg, kan du också uppgradera en magnetvägg.


Basmaterialet i denna produkt är mycket tunt och lätt och en flexibel magnet används. Det kan absorbera magnetisk spänne av magnet och svepas flera gånger, vilket är mycket praktiskt att installera. Denna typ av whiteboard kan bara använda speciell whiteboard-markör eller vattenbaserad markör.


image