Den magnetiska svarta tavlan gör att du kan vara designern i ditt liv

- Jul 05, 2018-

Det finns geometriska figurer överallt i livet, och allt vi ser består av grundläggande geometriska figurer som punkter, linjer och ytor. Den oändliga mångfalden av geometriska mönster gör geometriska mönster själva oändligt attraktiva. Magnetfältet är inte längre begränsat till den traditionella rektangulära designen. Olika oregelbundna siffror är slumpmässigt skurna och svarta tavlan skärs av viljan.


image.png


Den magnetiska svarta tavlan är unik i struktur. Det behöver inte bryta den ursprungliga väggstrukturen, men kan användas för många ändamål, och lägger till nya färger i ditt hem. Den dubbla magnetiska strukturen är lätt att installera och ändra. Först montera den magnetiska botten, sätt sedan på adsorptionsskiktet, installationen tar bara två steg, DIY är lätt. Än viktigare är att den flexibla magnetens unika funktion kan anpassas och klippas i enlighet med väggens storlek hemma för att skapa en personlig kreativ svartvägg. Om du har egna unika insikter för designen, plockade upp en pennkniv och sax, djärvklippning, varje kniv ner, eller fyrkantig eller rund, eller kanter eller vinklar, allt här är du noga med det goda ledningsresultatet, processen med att skapa full ansträngning, efter avslutad lastning på väggen, var stolt över dig.


image.png


Om du har ett barn hemma kan det också vara en användbar magnetisk svarta tavla. Mångfalden av magnetiska former kan locka barn och dra dem till tavlan. Det är bättre än att måla en vit vägg. Dessutom använder den magnetiska svarta tavlan dammlös krita, som är säker och hälsosam, vilket undviker skador som orsakas av barns inandning av damm. Detta löser de flesta föräldrars problem.