Den magnetiska tavlan gör företaget mer harmonisk

- Aug 23, 2018-

När jag först kom in företaget, var alla upptagna med att arbeta. Trots att kontoret var väl inredda, kände jag fortfarande fanns det något som saknas. Ja, kalla atmosfären är för stark, jag tror att i en sådan miljö, personalen kan bara bli mer trött och har inte ordentlig avkoppling, så sökte jag till chefen att köpa magnetiska tavlan. Efter den nya medlemmen in företaget, verkade effekten gradvis växa fram.


Detta magnetiska tavlan vägg installeras i våra nap rum, vilket är ett bra ställe för oss att vila. Vi älskar den. Med denna office anslagstavla, nap rummet verkar bli mer harmonisk och olika meddelanden kommer att visas på den vanliga tiden. Förhållandet mellan kolleger verkar vara närmare än innan, och den magnetiska tavla väggen har blivit en oumbärlig medlem av oss.


image.png


För nap rummet finns det inte alltför många komplicerade element, enkla tabeller, doftande tabell blommor, snygga böcker och smart arbete blackboard, allt verkar vara född här. Kanske ett lite kortfattat, men behöver inte bryta kontoret klass, utan samma dekoration, mycket bekväm. Den magnetiska tavla väggen belyser starka kulturella bakgrund av kontoret. Det kommer inte tråkigt och tråkigt, som om det inte kommer att motstå kall och grym arbetsplatsen.


En magnetisk chalkboard är ett bra sätt att bli av med ditt slit och hitta några kul förutom slit. En enkel office message board kommer kanske att lösa någon besvärlig situation.