Den magnetiska tavlan väggen av nöje och minne

- May 11, 2018-

Alla hoppas ha en plats full av minnen i hemmet, till exempel bildramen på TV-skåpet, graffiti som barnen lämnat på väggen och så vidare. Men dessa leder också till problem, vi måste möta det begränsade utrymmet och det kan inte rengöra ren vägg. Om du har en magnetisk tavla på väggen, ja, det är svarta tavlan, du kan lösa problemet perfekt, och du tror att det är "ängeln" som skickas av Gud till dig.


image.png


Här är ängeln. Detta är en magnetisk tavla som designats av Newlife. Du kan rita bilder på det, och barn kan föreställa sig på den här tavlan. Föräldrar behöver inte oroa sig för "efterdyningarna" av väggen. Dessutom är denna magnetiska svarta tavlan tillverkad av miljövänliga PP-material och naturliga flexibla magneter, säker användning, formaldehydfri ..


Om du tycker att det här är bara en tavla, så ser du för lite på det och glöm inte ordet "magnetiskt". Du kan också tänka på det här kortet som en magnetisk fotovägg. sätt på jubileumsbilder på det, bredvid fotot, kan du skriva kärlekstecknet. Du kan också rita din egen kreativa graffiti för att göra bilden mer intressant.


En till synes enkel magnetisk svarta tavla, men med så stor användning av och spela in det i vårt dagliga liv av lycka och minnen, låt hemmet vara fullt av värme och kärlek. Tveka inte mer, installera en magnetisk tavla på en gång.