Det magnetiska väggsystemet

- Jul 05, 2019-

Magnetic Wall System gör det möjligt att helt omvandla nästan vilken inställning som helst; återförsäljare, kafé, utställningsställ eller till och med vardagsrum.


Systemet erbjuder stora möjligheter för marknadsförare och designers att visa högkvalitativa varumärken och bilder.


Vårt magnetiska väggsystem gör det möjligt att enkelt ändra grafiken genom att helt enkelt peeling det magnetiska trycket från den mottagna ytan. Utskrifterna kan lagras och användas igen eller kan ersättas med andra magnetiska utskrifter.


Installation och montering av konventionella väggbeklädnader är kostsamma och tar vanligtvis lång tid att installera. Ofta måste dessa installationer (och efterföljande justeringar) utföras av professionella montörer. Dessutom kan de flesta visuella bildskärmar vara skrymmande och därför dyra att skicka. Ofta är grafiken inte återanvändbar och så måste en ny uppsättning skapas för varje kampanj eller säsongsändring.


I jämförelse är det magnetiska väggsystemet enkelt att installera, och det är praktiskt taget enkelt för anställda att uppdatera grafiken i butikerna så ofta som behövs utan att behöva någon särskild träning eller utrustning.Classic-systemet innebär kreativ en magnetiskt mottaglig yta med vår Ferro Paint och applicerar sedan ett tryckt, flexibelt magnetiskt ark ovanpå.


Ferro Paint ger en jämn magnetiskt mottaglig yta i ett lager. Viktigt är att det lätt kan målas med den färg du vill ha, och ytan kommer behålla sina mottagliga egenskaper. Färgen är vattenbaserad, så det blir ingen stark lukt när den används inomhus.


Flexibelt magnetplåt är ett utskrivbart magnetiskt material som enkelt kan placeras på mottagliga ytor. Materialet är hållbart och kan skrivas ut på ett stort antal digitala skrivare och finns i bredformat upp till 1524 mm bredd.


Ta bara de tryckta magnetiska lakan och placera dem på plats mot den mottagna ytan och de kommer att stanna kvar tills du väljer att flytta dem.


Det är förmodligen det snabbaste och enklaste alternativet och är perfekt för hem och kontor samt andra kommersiella applikationer.


Används för:


Eftersom magnetiska grafiken kan avlägsnas och färgen kan målas över, är det här alternativet bra för dem som vill skapa ett temporärt magnetiskt område.


Vi har funnit att detta alternativ är populärt i kontor och bland inredare. Kontor skapar ofta en magnetvägg och lägger sedan märkesgrafik på den, ofta innehållande logotyper, foton på sina produkter och / eller personal.


Kreativa inredare har använt det här alternativet för att skapa unika visningsområden i sina kunders hem och arbetsytor.


Precis som med Classic-systemet använder Premium-alternativet Ferrous Paint. Ferro Paint ger en jämn magnetiskt mottaglig yta i ett lager. Viktigt är att det lätt kan målas med den färg du vill ha, och ytan kommer behålla sina mottagliga egenskaper. Färgen är vattenbaserad, så det blir ingen stark lukt när den används inomhus.


Ett lager av dubbelsidigt magnetiskt ark installeras mellan färg och grafik. Detta är en speciellt konstruerad flexibel magnetisk magnet som är magnetisk på båda sidor, vilket gör det möjligt att locka till sig den yttre väggen och också ge en perfekt bas för att den utskrivbara järnfilmen kan fästa på. Levereras vanligt brunt på varje sida.


Grafiken är tryckt på ultra-tunn utskriftsbar järnfilm. utskrivbar järnfilm är ett brett format digitalt utskrivbart PET / PP-material med järn / järnbeläggning. Den fäster vid en magnetisk bas, som kan vara tillfällig eller permanent. Vår lättviktiga järnfilm är idealisk för detaljhandeln. Personalen i butik kan enkelt applicera och ta bort grafik utan någon speciell träning eller verktyg.


Utskrivbar järnfilm kan skrivas ut med ett brett utbud av skrivare och bläckleveranssystem. Den är tunn och lätt form som gör det enkelt att rulla, transportera och lagra.


Används för:


Detta ger det bästa av båda världarna, en magnetisk yta som lätt kan målas över och en lätt tryckt grafik. Detta gör det enkelt för grafik att appliceras och tas bort av en enda person.


Vårt avancerade alternativ använder en självhäftande magnetplåt för att skapa en magnetisk yta, på vilken vår ultratunna utskrivbara järnfilm är fastsatt.


Limet är ett vanligt akrylhäftande medel som är lämpligt för inomhusbruk. Magnetplåten fäster permanent på din vägg eller yta och skapar en magnetisk bas. De limhäftande arken kan avlägsnas, men det kan dra färg från väggen och lämna rester bakom - så det är bättre för permanenta installationer.


Den tryckbara järnfilmen trycks därefter på och fästs på magnetytan. tryckbar järnfilm är ett brett format digitalt utskrivbart PET-material med järn / järnbeläggning.


Utskrivbar järnfilm kan skrivas ut med ett brett utbud av skrivare och bläckleveranssystem. Den är tunn och lätt form som gör det enkelt att rulla, transportera och lagra.


Används för:


Vår lättviktiga, järnhaltiga film är idealisk om du vill skapa en permanent magnetisk yta på vilken du kan använda tryckt grafik som regelbundet ändras.


Den utskrivbara järnfilmen kan enkelt appliceras och tas bort av en enda person, utan någon speciell träning eller verktyg. Detta gör det populärt med stora återförsäljare och företag som regelbundet deltar i utställningar.


Advanced är också det mest kostnadseffektiva alternativet för de flesta kunder.