De tre elementen i magnetiska material

- Feb 28, 2019-

Förhållandet mellan Br, Hcj, (BH) Max


Värdet av Br kan betraktas som att indikera höjden på ytan av de magnetiserade magnetiska delarna; Värdet av Hcj kan indikera magnetdelarnas anti-demagnetisering och temperaturresistensförmåga efter magnetisering. (BH) Max är maximivärdet för produkten av Br och Hcj, och dess värde indikerar direkt magnetens prestanda. För närvarande har vi inte detekterat en magnetbindande NdFeB (BH) Max med en energi högre än 11,5 MGOe.


Generellt sett, i magneter med (BH) Max nära varandra är Br högt medan Hcj är låg. Hög Hcj, låg Br. Vi kan inte bara bestämma produktens kvalitet med värdet av (BH) Max, utan även om uppgifterna om Br och Hcj är lämpliga för den produkt vi behöver.


Som vi alla vet, under samma förhållanden, det är samma storlek, samma antal poler och samma magnetiseringsspänning, kommer den magnetiska komponenten med hög magnetisk energiprodukt att erhålla en hög magnetmätare, men samtidigt (BH) Maxvärde, höjden på Br och Hcj har följande påverkan på magnetiseringen:


highBr, lowHcj: i samma magnetiseringsspänning kan man få ett högre magnetiskt bord;

låg Br, hög Hcj: För att få samma bord magnetiska, måste du använda en högre magnetiseringsspänning;


Vi kan inte bestämma massan av en magnet genom höjden av Br, Hcj, (BH) Max. Även under villkoret för samma (BH) Max-värde ska hög Br-värde, låg Hcj eller vice versa bestämmas enligt produktens användnings- och magnetiseringskrav.


För multipolmagnetisering bör Br hög Hcj lågmagnetiskt pulver användas. Och för den magnetiska plattan använder starka magnetproducenter i allmänhet högt Hcj low Br magnetiskt pulver, det beror på att den magnetiska kakel som används i motorn som används för att bära en stor demagnetiseringsström och överbelastning.