Trendanalys av elektroniska komponenter i Kina

- Mar 22, 2018-

Först i integrerad kretsdesign, inhemska chip och programvara integration programmet förbättring. Det förväntas att senast 2015, andelen av den inhemska marknaden i IC designbranschen ökat från 5% till 15%.

Andra i displayteknik, bör vi aktivt utveckla stora film transistor liquid crystal display (TFT-LCD), påskynda främjandet av organiska lysdioder (OLED), tredimensionella (3D), laser display och andra nya generation av Visa teknisk forskning och utveckling och industrialisering.

För det tredje i LED-industrin, för att erövra den LED, OLED industrin vanligt nyckel-teknologi och viktig utrustning, förbättra LED, OLED-belysning ekonomi.

Vidare, i de nya komponenterna, ledar-intelligenta sensorer och nya power elektroniska apparater och system av kärnteknologin, förbättra det nya fältet av särskild utrustning och stödja funktioner, utveckling av chip, micro, gröna nya komponenter.

Sammanfattningsvis, i de nästa åren, utvecklingen av elektroniska komponenter industrin är värd uppmärksamhet, detta är en närbesläktad med våra liv i den högteknologiska industrin, det kommer att lysa i de närmaste åren.