Volframlegering Fiskevikt Hög densitet

- Jan 21, 2020-


Produktbeskrivning

När du använder vår klibbiga volframfiske, kan du öka eller minska dess vikt eller ändra formen när du vill. Det finns inget behov att stoppa och återmontera. Det är en verkligt obehindrad och återanvändbar fiskeprodukt.

. ,,, .., 30%.

Våra viskösa volframfiske droppar är alltid komprimerbara och klibbiga. Du kan upprepa, upprepa och återanvända det, och du kommer att gilla det och älska det när du använder det. Det är en revolutionerande ny produkt. Det är volfram, 30% tyngre än bly.

? ---- ,,,,,,. ,,, ..,. ,,,,.,.,.


Havsfiske har blivit en allt populärare sport- och fritidsaktivitet. Det stora havet gör det inte bara för fiskarna att känna nöjet att fiska i de böljande vågorna, utan gör också att fiskarna får en större känsla av prestation efter fiske än de brukar göra på grunt vatten. För det är resultatet av att uppleva kraften i havet. Medan man ger mer spänning till människor, är havsfiske också svårare än vanligt grunt vattenfiske. Därför måste fiskaren ha alla verktyg för havsfisket för att återvända hem med full belastning. Tappningen av volframlegering är ett av de oumbärliga viktiga verktygen i marina fiskeverktyg. Dess höga andel av egenskaper, så att havsfiskare kan kasta linjen snabbare och längre, så att du kan njuta av njutningen av havsfiske. Företaget tillhandahåller volframlegeringar av olika former. Samtidigt tillhandahåller företaget även volframlegeringsfiskedroppar med plastintubation och ytmålade, såsom volframlegeringsfiskedroppar med skrapnel, volframlegeringsfiskedroppar med droppar, volframlegeringsfiskedroppar med rörformiga, stångformade volframlegeringsdroppar och så vidare. Fiskefallet med plastintubation kan minska friktionen mellan hålen i mitten av fiskefallet och fiskelinjen och därmed skydda fiskelinjen från att brytas.