Volframfiske Drop Material med hög täthet legering

- Oct 29, 2019-


Produktbeskrivning

När du använder vår klibbiga volframfiske, kan du öka eller minska dess vikt eller ändra formen när du vill. Det finns inget behov att stoppa och återmontera. Det är en verkligt obehindrad och återanvändbar fiskeprodukt.

. ,,, .., 30%.

Våra viskösa volframfiske droppar är alltid komprimerbara och klibbiga. Du kan upprepa, upprepa och återanvända det, och du kommer att gilla det och älska det när du använder det. Det är en revolutionerande ny produkt. Det är volfram, 30% tyngre än bly.

? ---- ,,,,,,. ,,, ..,. ,,,,.,.,.

Denna produkt är en mjuk volframfiske droppe gjord av sällsynt metall - volfram som råmaterial. Det är en ersättningsprodukt från blyfall. Den har hög specifik vikt, stark vidhäftning, halvfast form och långvarig mjukhet. Det är en ny produkt som utvecklats av vårt företag. Denna produkt har många fördelar, såsom snabb justering, återanvändning, undvikande av fastnat, högt miljöskydd och så vidare. Det är jämförbart med andra fiskeprodukter. När du har använt våra volframbaserade miljövänliga viskösa volframfisk droppar, kommer du inte längre att använda solida fiskedroppar som sprickmarmor som skadar fiskelinjen. När du använder solida fiskedroppar som spruckna kulor, tappar du alla linjer, krokar, betar i slutet av linjen och den tid du behöver för att återmontera redskapet varje gång du hänger på linjen. Dessa problem kommer emellertid inte att uppstå i viskösa mjuka volframfiskefall. Viskösa volframfiske droppar kommer att följa din linje, dra upp och korsa stenar eller grenar.

Havsfiske har blivit en allt populärare sport- och fritidsaktivitet. Det stora havet gör det inte bara för fiskarna att känna nöjet att fiska i de böljande vågorna, utan gör det också möjligt för fiskarna att få en större känsla av prestation efter fiske än de brukar göra på grunt vatten. För det är resultatet av att uppleva kraften i havet. Medan man ger mer spänning till människor, är havsfiske också svårare än vanligt grunt vattenfiske. Därför måste fiskaren ha alla verktyg för havsfisket för att återvända hem med full belastning. Tappningen av volframlegering är ett av de oumbärliga viktiga verktygen i marina fiskeverktyg. Dess höga andel av egenskaper, så att havsfiskare kan kasta linjen snabbare och längre, så att du kan njuta av njutningen av havsfiske. Företaget tillhandahåller volframlegeringar av olika former. Samtidigt tillhandahåller företaget även volframlegeringsfiskedroppar med plastintubation och ytmålade, såsom volframlegeringsfiskedroppar med skrapnel, volframlegeringsfiskedroppar med droppar, volframlegeringsfiskedroppar med rörformiga, stångformade volframlegeringsfiskedroppar och så vidare. Fiskefallet med plastintubation kan minska friktionen mellan hålen i mitten av fiskefallet och fiskelinjen och därmed skydda fiskelinjen från att brytas.
Denna produkt är en mjuk volframfiske droppe gjord av sällsynt metall - volfram som råmaterial. Det är en ersättningsprodukt från blyfall. Den har hög specifik vikt, stark limkraft, halvfast form och långvarig mjukhet. Det är en ny produkt som utvecklats av vårt företag. Denna produkt har många fördelar, såsom snabb justering, återanvändning, undvikande av fastnat, högt miljöskydd och så vidare. Det är jämförbart med andra fiskeprodukter.

:

De specifika driftstegen för visköst volframfiske faller är följande:

,. ,,,,.,. ,,, ..,. ,,. ,,,.

Ta alla bitar av viskös mjuk volframfiske som du behöver och knåda den till en boll. Därefter pressas fiskelinjen in i mitten av bollen som bildas av det mjuka volframfiskefallet, och den viskösa mjuka volframfiskebåten pressas kontinuerligt längs fiskelinjen, vilket får den att krossa den viskösa mjuka volframfiskedroppen till en smal form på fiskelinjen. Den smala öppningen gör att det viskösa volframfiskefallet har mer kontaktyta med fiskelinjen, och motståndet är mindre när du lyfter det viskösa mjuka volframfisket från vattnet. Du kan använda en viskös volframhänge bara lite tjockare än en fisklinje, som är smal och inte kommer att hängas upp. När viskösa mjuka volfram droppar stöter på stenar eller grenar, behöver du bara fortsätta att rita, viskösa mjuka volfram droppar kommer att pressas på fisklinjen, dras upp och över stenar eller grenar. Det kommer också att kopplas bort, som det skulle vara med ett sprucket kassettfall. Det håller inte bara kroken och betet utan sparar också tiden för montering. Viskösa mjuka volfram droppar blir som avbildas ovan. Du behöver bara hålla fast de viskösa mjuka volframdropparna på fisklinjen och kasta ut dem. Det finns inget behov av att installera andra fiskdroppar igen. Om du vill lätta på vikten på fiskelinjen behöver du inte sätta ihop den igen, bara helt enkelt dra ner den klibbiga volframen och sätta tillbaka den i originalförpackningen.