ANVÄND FLEXIBLE MAGNETS AT RETAIL

- Jul 17, 2019-

Brand-building och reklamskyltar är överallt. Det dominerar detaljhandeln. Vad du kanske inte vet är att dessa dagar, när du ser ett detaljskylt, det är troligt en flexibel magnet som en del av den teckentrukturen.


I detaljhandeln har magneter blivit ett övervägande sätt att effektivt säkra tecknet på plats, samtidigt som det ger effektivitet och lätthet att placera och omplacera efter behov.


Effektiviteten slutar inte med enkel placering och positionering. Dagens teknik gör det möjligt för återförsäljare och deras tecknaproduktionspartners att skriva ut direkt på böjliga magneter - inget behov av att skriva ut separata lakan, montera eller laminera dem till ett fast bräda och fästa hårt på borrhålet. Skriv ut direkt på den flexibla magneten och fäst lätt vid användning i detaljhandeln eller POP med en självhäftande magnet för montering på metalliska ytor eller magnetiska mottagliga material, till exempel Gummi Stål.


Flexibla magnetiska plåtar och bandmagneter är de vanligaste magneterna i skyltindustrin. Tillgängliga från NEWLIFE Magnet i rullar, lakan eller i skuren eller skuren bitar för att uppfylla dina exakta specifikationer, ger dessa flexibla magneter en effektivitetsnivå och överkomliga priser som inte överensstämmer med andra inköpsteknologier. Några av de mest populära inköps- och reklamskyltarna, där tryckta magneter används, är: bilskyltar, menybrädor, kalendrar, gruppscheman, visitkort och säsongsbetonad grafik i butik.


Om du är ett teckenutskrifts- och produktionshus, är den goda nyheten att utskrivbara flexibla magneter är ett mångsidigt, ekonomiskt och värdefullt tillägg till dina marknadserbjudanden - och givetvis ett lönsamt tillägg till din skyltproduktionsportfölj. Det är viktigt att du har rätt magnetmaterial för din specifika skrivare, eftersom det finns många olika topplacker och laminat som tillverkats speciellt för olika kommersiella skrivare och bläck. Överväg partnerskap med ett företag som NEWLIFE Magnet för att se till att du får exakt rätt material, enligt dina exakta specifikationer.


Nu är det dags att lägga till tryckta flexibla magneter till din produktportfölj. Vi är övertygade om att teckensnittsansökningar för inköpsställning och bortom kommer att sitta kvar en stund.