Vilka flexibla magnetplåtstorlekar finns tillgängliga?

- Jun 03, 2019-

han storlekar av flexibelt magnetiskt ark refererar till minsta och maximala storleken på det flexibla magnetiska arket när det är ett rullformat och inte när det har förskärts i magnetiska etiketter. Detta beror på att magnetiska etiketter har skurits i olika storlekar ur det flexibla magnetiska arket i sitt ursprungliga rullformat.


Längd

Längd på flexibelt magnetiskt ark

Längden på ett flexibelt magnetskikt hänför sig till mängden flexibelt magnetiskt ark på ett rull- och kanintervall från 150 mm till 63 m. Detta gör att du kan klippa det flexibla magnetplåten till den längd du behöver.


Bredd

Bredd av flexibelt magnetplåt 100mm och 1260mm

Bredden är avståndet mellan rullens två bredaste punkter. Den sträcker sig från 100 mm till 1524 mm (60 tum).


Fäst en rulle av flexibelt magnetiskt ark till en metalltavla

En flexibel magnetplåt med större bredd skulle vara till nytta för att skapa stora magnetiska reklamskyltar för användning i mässhytter för att hålla en större mängd information.


Djup

Djup av flexibelt magnetiskt ark

Djupet av ett böjligt magnetiskt ark är avståndet mellan dess två magnetiska ytor, eller vidhäftningsmedlet och dess magnetiska yta. Djupet kan sträcka sig från 0,2 mm (0,008 ") till 5 mm (0,2").


Magnetisk dragkraft av ett flexibelt magnetiskt ark

Ju större djupet på den flexibla magneten är, desto större är magnetens magnetiska drag. En flexibel magnetplåt med ett djup av 5 mm kan hålla 420 g (14,8 oz) per cm2 flexibelt magnetiskt ark, medan ett flexibelt magnetplåt med ett djup av 0,2 mm endast kan hålla 10 g (0,35 oz) per cm2.


Klister på en flexibel magnetplåtikett

Om lim ska läggas till ett flexibelt magnetiskt ark måste arket ha en stor magnetisk dragning. Detta beror på att ett limhäftat flexibelt magnetark kräver en stor magnetisk dragning för att hålla ett icke-ferromagnetiskt föremål som ett fotografi , såväl som sin egen vikt, på en ferromagnetisk yta.


Fäst en rulle av flexibelt magnetiskt ark till en metalltavla

För att sammanfatta, när man köper ett flexibelt magnetiskt ark är den viktigaste saken att se efter är bredden och djupet.Bredden på det flexibla magnetplåten är den största storleken varianten, så om du behöver ett flexibelt magnetiskt ark med stor bredd, skulle en bredd över 1000mm (39.4 ") vara tillräcklig. på över 2 mm (0,08 ") tillåter magneten att hålla ferromagnetiska föremål såväl som sin egen vikt, till exempel för att skapa kylmagneter.