Vilka flexibla magnetbandstorlekar finns tillgängliga?

- May 31, 2019-

Storlekarna av flexibelt magnetband hänvisar till minsta och maximala storleken på det flexibla magnetbandet när det är ett rullformat. Storleken på magnetremsan, som är ett förskuret flexibelt magnetband, anges inte nedan eftersom det finns ett oändligt antal längder tillgängliga.


Djup

Djup av flexibel magnetband

Djupet av flexibelt magnetband är avståndet mellan dess två magnetiska ytor, eller mellan limet och dess magnetiska yta. Djupet kan ligga mellan 0,5 mm (0,02 ") till 5 mm (0,2").


Två storlekar av flexibel magnetband

Ju större djupet av den flexibla magneten är desto större magnetmagnet drar magneten. Ett magnetband med ett djup på 5mm kan hålla 420g per cm2 flexibelt magnetband medan ett flexibelt magnetband med ett djup på 0,5mm kan bara hålla 17g per cm2.


Magnetband tejdat i remsor med märkt lim

Ett flexibelt magnetband med ett stort magnetiskt drag är användbart för ett flexibelt magnetband med ett lim på en av dess ytor. Detta beror på att ett självhäftande flexibelt magnetband gör att magneten kan hålla fast vid icke-magnetiska material, såsom ett fotografi. Detta kräver ett stort magnetiskt drag att fästa sig på ett ferromagnetiskt material såväl som att hålla fast vid det icke-magnetiska objektet.


Längd

Två olika storlekar rullar med flexibel magnetband

Längden på en flexibel magnetband hänför sig till mängden magnetband på rullen och kanan varierar från 76,2 mm till 2020 m. Bandet 620m (2034ft 1 ") är det mest lämpliga sortimentet för industriellt bruk. Med det tillgängliga utbudet kan du klippa det flexibla magnetbandet till den längd du behöver.


Bredd

Bredd av flexibelt magnetband 76.2mm och 8mm

Bredden på ett flexibelt magnetband är avståndet mellan de två bredaste punkterna. Den sträcker sig från 8 mm till 0,3 tum (3 tum).


Göra en kylmagnet med flexibelt magnetband och ett fotografi

Flexibelt magnetband med större bredd skulle vara fördelaktigt för att skapa kylmagneter eftersom magneten kommer att behöva täcka en stor yta på fotografiet, till exempel för att hålla den på kylskåpet.


Vit rulle av flexibel magnetband

För att sammanfatta, när du köper flexibelt magnetband, är det viktigaste att se efter är längden och djupet. Längden på tejpen har den största storleken varianten, så om du behöver ett långt band, skulle eventuellt flexibelt magnetband med en längd över 10m (393 ") vara tillräcklig.


Band med ett djup över 2mm (0,08 ") gör att magneten kan hålla ferromagnetiska föremål såväl som sin egen vikt, till exempel fotografier.