Vad är Flexible NdFeB magneter

- Mar 25, 2019-

Gummi NdFeB är ett flexibelt bindande permanentmagnetiskt material, det är tillverkat av bindemedel med gummi, snabbt härdat NdFeb-pulver som fyllmedel, och med hjälpmedelstillsatser är det ett slags kompositmaterial som produceras genom tillverkning av gummi. Detta kompositmaterial har höga magnetiska och mekaniska egenskaper och är lätt att bearbetas till flexibla magnetband, magnetband och magnetringar och andra enheter med komplexa former för att uppfylla olika krav.


Vad som är viktigare är det gummi NdFeb-kompositmaterialet är ett magnetiskt material som de magnetiska egenskaperna bara mellan nuvarande sainered ferrit och saintered NdFeb permanentmagnet, den har god maskinbearbetning i produktionsprocesserna, lättare att klippa och behöver inte dyr utrustning. Flexibel NdFeB materialyta behöver inte beläggas som den styva NdFeB permanentmagneten, så produktionsprocessen är enkel.


Storleksnoggrannheten hos bundna NdFeB magneter är hög, vilket kan göras i magnetiska komponenter med relativt komplexa former. Bonded NdFeb hög mekanisk styrka, och andra stödjande delar av en gjutning.


Utvecklingen av Bonded NdFeb permanentmagneter i Kina är sen.

Bonded ndfeb permanentmagnet används huvudsakligen inom kontorsautomatiseringsutrustning, elektriska maskiner, audiovisuell utrustning, instrumentering, småmotor och mätinstrument, i mobiltelefoner, cd-rom, dvd-rom-drivmotor, hårddiskspindelmotor HDD och mikro -special DC-motor och automationsinstrument och andra områden i stor utsträckning. Under de senaste åren är applikationsandelen för bindad Ndfeb-permanentmagnet i Kina: 62% för datorer, 7% för elektronisk industri, 8% för kontorsautomatiseringsutrustning, 7% för bilar, 7% för apparater och 9% för andra.