Vad är Injection Molding

- May 11, 2019-

Vad är Injection Molding

Magnetmaterialet kan direkt gjutas in i, på eller mot andra monteringsdelar, vilket eliminerar efterföljande monteringssteg. Detta kallas insert injection molding.

Injektionsformade magneter är tillgängliga genom att använda ferrit, neodymium-järnbor eller blandningar av magnetiska material för att uppnå ett omfattande utbud av egenskaper. Bindmaterial innefattar Nylon 6 och 12, PPS och Polyamid. Bindarna och magnetiska legeringarna har ett brett spektrum av arbetstemperaturer från -40 ° C till över 180 ° C. Insprutningsprocessen möjliggör förmåga att producera mycket invecklade formade magneter med extremt snäva toleranser och en mängd olika fysikaliska och magnetiska egenskaper. De färdiga delarna kan vara antingen mycket enkla eller komplexa i geometri.

Egenskaperna hos formsprutade magneter varierar kraftigt beroende på typen av magnetiskt material och bindemedel som utnyttjas. GME har både Neodym och Hard Ferrite formsprutningsförmåga, och det är också möjligt att använda en blandning av olika magnetiska material för att producera önskade egenskaper. Flera typer av bindemedel kan användas beroende på applikationen, och vi erbjuder en mängd olika nylon- och PPS-kvaliteter som passar våra kunders specifika behov.

 

Egenskaper för injektionsmagneter

Egenskaper för injektionsmagneten

 

Applicering av injektionsmagneter

Injiceringsmagneten är uppdelad i magnetring, magnetrotor och injektion NdFeB. Produktdimensionen har hög precision och är tillämpbar på flervolig magnetisering. Dessa magneter kan tillverkas i olika komplexa former med tillsats av axel eller andra insatser i tillverkningsprocessen.

Det används ofta i mikromotorer, bilbarnstolar, takfönster, torkare, automatisk styrning, elektromobil, sensor och högklassiga hushållsapparater etc.