Vad är magnetisk tapet? Vilka är fördelarna med magnetisk tapeter

- Mar 08, 2019-

Vad är magnetisk tapet?

Magnetisk tapet som är fäst vid magnetisk ytbehandling med magnetisk botten eller järnpulverfärgad yta, absorberar magnetiskt ytmaterial, med användning av nano-nivåteknik, stark adsorption på magnetiska botten, spelar en miljöroll, förhindrar bubblor.


Fördel med magnetiskt väggpapper A: Säkerhet och miljöskydd

Det finns barn i familjen som alltid pratar på väggen. Vill inte störa deras kreativa inspiration, kommer vissa föräldrar att skapa en liten tavlanvägg i barnrummet, men damföroreningen är för stor! Varför använder du inte den här magnetiska tapeten istället för en tavlan? Miljöskydd och säkerhet, fördelarna är för mycket!

image


Magnetisk väggpapper, behöll den traditionella mjuka tapeten, vattentäta, dekorativa goda fördelar, men låter också väggen med magnetisk kraft. Helt giftigt miljöskydd, i linje med internationella miljöskyddsnormer, mycket lämplig för användning i barnrummet, graffiti, för att möta barnens önskan att dra hästlinjen dagdröm. Torka av det och lämna ingen fläck på väggen.


Fördel med magnetiskt väggpapper B: enkel konstruktion

Det kan vara magnetiskt lager, det kan också göra 3D-dekoration. Metope installerade denna typ av material, behöver inte hål igen, vill använda bilden som har adsorptionskraft för att bara hänga och clapboard, den prydnad som enkelt kan sätta permeabilitetsskiktet eller bildfästa eller ta av.


Fördelen med magnetiskt väggpapper C: designen är rik, kostnaden är låg

Mönstret av magnetiskt väggpapper kan spraybeläggas eller handmålade, mönstret är rikt, installationen är väldigt bekväm, själv kan kompletteras oberoende. Slitstarkt och slitstarkt, ytterligare väggpapper kan ändå bytas ut, byta väggpapper efter vilja enligt sig själv humör helt, kostnaden är mycket låg.

image


Fördel med magnetiskt väggpapper D: lätt DIY, begränsat av små

Denna magnetiska tapet kombinerar imaginära scener med det verkliga livet. Familjer med små barn kan göra DIY på väggen tillsammans med sina barn och ha föräldra-barns interaktion med dem, som inte bara odlar sin kreativitet utan också ger dem en underbar och kreativ barndom.

image