Vad är gummik magneter

- Mar 26, 2018-

Gummimagnet är en av serierna av ferritmagneter, genom bindning av ferritmagnetiskt pulver och syntetisk gummiförening, strängsprutning, rullande gjutning, formsprutningsprocess och gjord av mjuka och elastiska magneter. Den kan bearbetas till remsa, rulle, ark, block, ring och olika komplexa former.

egenskaper

Gummimagnet har flexibilitet, elasticitet, kan vara krökt, efter extrudering, kalandrering, injektion, formgjutningsprocess för att producera för att rulla, ark, band, block, ringar och all slags komplicerad form. Det kan också laminera PVC-ark, konsthantverk, lim, UV-olja eller färgintryck skuren i olika former.

Funktioner

Gummi magneter är gjorda av magnetiskt pulver (SrO6, Fe2O3), CPE) och vissa tillsatser (EBSO, DOP), genom extrudering och kalenderprocesser, Gummi magneter har isotrop och anisotropisk, magnetisk energi kan vara 0,60 ~ 1,50 MGOe.

tillämpningar

Ansökningsfältet för gummimagneter: kylskåp, skyltfäste, fästelement som är fasta på metallkropp för reklam etc., som används för leksaker, undervisningsinstrument, växlar och sensorns magneter. Det används främst i mikromotor, kylskåp, desinfektionsskåp, köksskåp, leksak, brevpapper, reklam och andra industrier.