Vilka är fördelarna med de magnetiska golvlösningarna

- Mar 02, 2019-

När du letar efter de bästa golvsystemen vill du hitta lämpliga lösningar för ditt hem, kontor eller affärsbyggnader som passar din budget. Bland de mest populära serierna av dekorationsprodukter är de magnetiska golvlösningarna. De magnetiska golvsystemen förvandlas till en växande trend inom arkitektur och inredning för olika projekt som kräver byte av golvbeläggningen.

Vilka är fördelarna med de magnetiska golvsystemen?

 1. väldigt lätt att installera

  Den moderna tekniken som används i magnetbeläggningen möjliggör enkel och snabb installation. Golven är redo att använda och ger känslan och utseendet på det naturliga golvet. IntraTile magnetiska golvsystem består av två element - LVT-ytor och magnetstöd. Kakelarna kan installeras direkt över olika hårda golv. Ingen förberedelse av ytan behövs.

  De magnetiska golvlösningarna är lämpliga för både små och stora områden. Denna typ av golv är lätt att ersätta också. Det är det perfekta valet för projekt som kräver byte av inredning, som utställningsrum och etc. När de är installerade är de magnetiska golvsystemen färdiga att använda. Du kan placera möblerna genast och börja använda utrymmet utan att slösa bort tid.

 2. Långvarig och hållbar

De magnetiska lösningarna är resistenta mot fukt och rep och etc. Slitskiktet har 0,7 PU slitstarkt. Denna typ av golvsystem kan vara i många år, även med hög trafikmiljöer. Därför blir de de föredragna golvlösningarna för köpcentrum, gym, kontorsbyggnader och till och med flygplatser.

 1. Lätt för underhåll

De innovativa magnetiska golvsystemen är mycket enkla för underhåll. De är snabba att rengöra. Bara enkla tekniker som regelbunden svepning och mopping är tillräckliga för att hålla golvet smutsfritt och i perfekt form. Kakelplattorna är lätta att ersätta vid eventuella skador utan att hela golvet avlägsnas. Byt bara ut den brutna plattan och du är redo att gå.

 1. Riktigt val av mönster

  IntraTile magnetiska golv syftar till att ge dig den autentiska känslan och utseendet på det naturliga golvet. Den rika paletten med mönster innehåller sten och träplattor i olika färger och nyanser som passar din smak och förväntningar. Golvlösningarna kompletterar utformningen av utrymmena och kommer att ge komfort och hygge i det naturliga golvet.

 2. Ljudabsorberande

De magnetiska golvsystemen är ljudabsorberande vilket innebär att inga studsande ljud kommer från väggarna och golven.

 1. Låg kostnad

Denna spännande magnetiska golv av IntraTile är billigare än de flesta av de populära golvlösningarna som erbjuds på marknaden. Den lätta och snabba installationen, det enkla underhållet av golven och deras otroliga hållbarhet ger dig långsiktiga kostnader.

Bellow är några produkter i formationer för din referens.
Strukturen och fördelarna med den magnetiska golvlösningen
 • Denna magnetiska golvlösning hass 2 lager, magnetisk bas och magnetisk mottaglig yta. Den magnetiska basen kan hålla golvplåtarna och förhindra att golvplattan glider.

 • Den magnetiska ytan är lätt att ta av och byta ut.

 • Den magnetiska golvytan installeras väldigt snabbt, och det sparar mycket installationstid och sparar mycket arbetskraftskostnad.

 • Surface och Magnetic basen båda kan återanvändas.


Ytan kan vara trä, PVC, matta eller metall.

Denna magnetiska golvlösning har inget lim eller lim som används i hela installationen.

image


Newlife ingenjör installerade magnetiska golvet i detta 20-demo barnrum, det tog bara 35 minuter att slutföra hela installationen .

När du avinstallerar golvet är det också enkelt, ingen skada på golvskivorna eller magbasen, och den magnetiska basen och ytvåningen kan återanvändas.

image


Om Newlife

 

Guangzhou Newlife Magnet Electric Co., Ltd, grundat 1998, är världens största tillverkare av flexibelt magnetiskt material och magnetiskt dekorationsmaterial.


Newlife's Magnetic Flooring Solution är en innovativ produkt som nyligen lanserades till världsmarknaden.

Om du vill veta mer om denna magnetiska golvlösning, är du välkommen att kontakta mig, jag hjälper dig gärna, men du är välkommen att besöka vårt kontor och våra verkstäder i projektet.


image