Vad är skillnaden mellan magnetiskt fotopapir och vanlig magnetfotopapper?

- Apr 29, 2018-

1, Magnetic RC fotopapper är ett papper belagt med dubbelsidigt plastbelagt pappersbelagt papper, vilket är lämpligt för bläckstråleskrivare. Glansen på detta magnetiska papper är hartsets glans. Denna typ av papper har en mikroporös struktur, så det kan torka mycket snabbt efter att ha absorberat bläck.


2, Med avseende på det magnetiska fotopapper som används för att skriva ut bläckstråleskrivare, är substraten olika och de aktuella tillfällena är olika. Till exempel, om papperet är belagt med högglanspapper, kan det också kallas RC-gjutning av högglanspapper.


3, Fördelen med Magnetic RC fotopapper är att den har nästan alla fördelar med vanligt högglanspapper. Det har också förmågan att absorbera bläck snabbt och torrt, och kan användas omedelbart efter utskrift. Hög ljusstyrka, god bläckabsorptionsförmåga, bilder färgmättnad hög vattenbeständighet, även om bubblan i vattnet under lång tid inte är allvarlig. Oavsett pigment eller färgämne, alla typer av skrivare, olika utskriftslägen kan vara mycket bra att använda. Förutom högt ljus kan det göras till matt, mocka, siden och så vidare alla typer av synliga systerprodukter. Nackdelarna med magnetiska RC fotopapper: På grund av ozonskäl kommer det att gulna efter en lång tid.


4, Teoretiskt kan dessa två typer av magnetfotopapper tillämpas på alla bläckstråle-modeller. Bläck (färgämne. Pigmentet kan uppnå effekten av högglans vattentätt. I praktiken kan det magnetiska RC fotopapiret bättre stödja pigmentfärg.