Vad ska du göra innan du skapar magnetisk vägg i ditt hem

- Mar 24, 2019-

Kontrollera först strukturen på din vägg.

Om din vägg har lite textur på det, blir det lite svårare att använda magnetfärg på. Har du någonsin sett en ojämn tavla? Det finns en anledning till det. Se till att texturen i det utrymme du vill täcka är helt jämn, och om det inte är, ta lite sandpapper för att släta ut ytan. Se till att muren är ren

När det är dags att ansöka måste du ha minst två rockar.

Ju mer rockar, ju mjukare detta kommer att dyka upp, så har tillräckligt med färg för minst två lager. Vissa människor har sagt att de behövde använda fyra, men igen beror det på hur mycket magnetisk dragkraft du vill ha, ytan du täcker och varumärket du jobbar med. Tapiskt Newlife magnetfärg behöver bara en kappa.

Du måste ge det 24 timmar att torka.

Newlife magnetfärg bör torka i upp till 24 timmar innan du använder den. Då, när det slutligen är torrt, vill du gnugga krita över hela utrymmet och sedan radera det grundligt med en torrhandduk. När du gör detta kommer ytan vara klar att gå.

magnetisk färg kan vara mörk färg och grå färg.

Din magnetiska lackvägg behöver inte vara svart. Ta det från en vacker röra , som gillar att göra färgglada tavlor för festskyltar. Du kan göra det genom att använda akrylfärg och injekteringsbruk.

Du kan till och med göra det till en magnetisk tavla.

Oändliga möjligheter! Magnetic Primer är en magisk sak som förvandlas till en yta till en magnetisk, så om du lägger till detta på din tavla måla kan du hänga fotografier, magneter och bara vad du än vill ha. Varnas: Du behöver minst tre skikt för att göra den magnetiska attraktionen stark.

Och när allt detta, om du är rädd för att begå, kan du köpa en magnetisk tapet dekal för att testa det.