Vilka produkter ingår främst i flexibel magnet

- Apr 22, 2018-

Gummimagneterna är indelade i isotropa och anisotropa, anisotropa är starkare. På grundval av detta kan den delas in i enkelsidiga magneter och dubbelsidiga magneter, och användarna kan välja baklim och icke-bakre lim.


Gummimagnet är också känt som flexibla magneter, vilken formel sätts magnetiskt pulver i gummi, huvudprocesser innefattar banburying, kalander och magnetisering.


Flexibla magneter, inklusive magnetplåtar, strängsprutremsor, kylmagneter, magnetiska promotionsprodukter, det kan göra rollfilm, volym, formen av storleken på (mönster) enligt kundspecifika krav. Det kan monteras PVC-lim, dubbelsidigt lim, Importera 3M, fyrfärgstryck etc. Det kan vara ensidig dubbelsidig multipolig magnetisering. Flexibla magneter används ofta i dörr- och fönstertätningsremsa, leksaksindustri, reklambranschen, bilinstrument, kylskåp, bil 4S4-reparationsbutik och så vidare.


Tillverkning och klassificering av flexibla magneter

Tillverkningsprocessen av flexibla magneter liknar andra produkter. I formuleringsdesignen bestäms först sorten, partikelstorleken och doseringen av magnetiskt pulver. Därefter bestäms limet enligt användningskraven, såsom användning av naturgummi. Vid bearbetning, före eller efter vulkanisering, är det nödvändigt att tillsätta magnetiseringsprocessen som andra produkter inte har för att tillföra produkten med permanent magnetism.


Används för att karakterisera de magnetiska parametrarna med magnetisk induktionsintensitet, den magnetiska magnetiska magnetproduktens återstående magnetiska känslighet, såsom magnetisk induktionsintensitet i de vanligaste, och dess måttenhet för gauss (GS), allmänna gummimagnetiska krav till intervallet av 100-600 GS.