Vilken typ av flexibel magnet ska du välja?

- May 28, 2019-

Flexibla magneter kan användas på många olika sätt. Varje typ har särskilda egenskaper som specialiserar dem för dessa uppgifter.


Flexibla magnetiska ark

För att skapa en bilskylt, skulle den bästa typen av flexibel magnet att välja vara ett flexibelt magnetiskt ark, även känt som en magnetisk etikett. Det flexibla magnetplåten har en större bredd än de andra variablerna av flexibel magnet och kan även användas i en laserstråleskrivare som är idealisk för att placera annonser på en bil.


Flexibla lagermagneter

Den flexibla lagermagneten är den typ av flexibel magnet som passar bäst för märkning. Det är särskilt användbart på grund av det borttagbara kortet inuti vilket kan skrivas på och ersättas vid behov. Detta gör det perfekt för lagerrotation i ett lager.Flexibel magnetband

Om du behöver en flexibel magnet för konst och hantverk så är den bästa typen att välja en flexibel magnetband. Detta beror på att det flexibla magnetbandet kan komma med lim på ena sidan vilket gör den idealisk för användning i uppgifter som att skapa egna kylmagneter.