VARFÖR NEO MAGNETS ÄR IDEAL FÖR KREATIVT LOSNINGSBEGRÄNSNINGAR

- Jul 15, 2019-

När det gäller marknadsföring display, förpackning eller tillverkningsindustrier, inte vi alla letar efter en liten stängning? Designers ständigt kämpar för att skapa innovativa och attraktiva displaydesigner som också är funktionella och pålitliga. Så hur skapar de snygga, unika mönster som kommer att stå upp över tidens test? Små, kraftfulla magneter av sällsynta jordartsmetaller, även kända som neodymmagneter, är en designers dröm av olika anledningar:


SÄRSKILDA JORDMAGNETER ÄR RELIABLE

Neodymmagneter packar mycket hållkraft i en mycket tunn kompaktmagnet. Neodymmagneter är generellt nickelbelagda för att skydda mot korrosion, även om du kan få dem i ett antal olika finish beroende på vad du önskar för ditt projekt. Skönheten att använda neodymmagneter som stängningar är att de aldrig slits ut. En annan fördel med att använda sällsynta jordartsmagneter i stängningar är att de stämmer upp varje gång utan att misslyckas, vilket ger en perfekt, sömlös stängning.


SÄRSKILDA JORDMAGNETER ÄR KOSTNADLIGT

Neodymmagneterna finns i alla olika former, storlekar och styrkor, så du är tvungen att hitta en som passar ditt projekt och din prispunkt. De flesta standarddimensionella neodym är ganska billiga, speciellt när de beställs i större kvantiteter. De ger ditt projekt den avancerade känslan, utan den höga kostnaden. Använda sällsynta jordartsmagneter erbjuder dig olika alternativ som också kan hjälpa dig att sänka kostnaderna. I stället för att använda två magneter som en uppsättning i en stängning kan du till exempel använda en magnet och en magnetisk mottaglig disk. Den senare erbjuder en mycket mer kostnadseffektiv nedläggning, vilket ger samma slutresultat.


Beroende på din ansökan kan du välja att använda magneter med ett påfört lim, eller du kan bestämma dig för att gå med vanliga magneter som en kostnadsbesparande åtgärd om du kan undanröja bekvämligheten av ett lim i din ansökan.


SÄRSKILDA JORDMAGNOR PRODUKTER ATTRAKTIV DESIGN

Att använda neodymmagneter i förpackningar och förslutningar är mycket mer estetiskt tilltalande än snaps, knappar, lim eller kardborreband. Ofta ses magneterna inte ens, eftersom de är så kraftfulla att de kan vara inbäddade och dolda i förpackningen, vilket lämnar förpackningen med ett snyggt utseende utan en distraherande stängning som tar bort produkten, samtidigt som den erbjuder en stark grund. Magneter erbjuder ett elegant utseende och känsla för förpackning som är oöverträffad.