Varför använda magnetiskt receptivt material?

- Apr 20, 2018-

Magnetiskt receptivt material som namnet antyder är det gummiinnehållande järnpulvret, även vissa kallar honom ett flexibelt järnplåt. Det är ett nytt material som behöver användas med magnetiska material. Med tonvikt på miljöskydd uppmärksammar fler och fler människor detta nya och föroreningsfria magnetmaterial.


Hur fungerar ett magnetiskt material?


Det magnetiska materialet är det material som extruderas och extruderas genom att blanda järnpulvret på gummibasern. Eftersom det innehåller järnpulver har det egenskaper som kan adsorberas av magnet. Den kan användas tillsammans med magneter. I många miljöer kan de två kombineras utan lim, spik, borrning och annan destruktiv dekoration. Det är säkert och miljövänligt, vackert och bekvämt.


Vad är meningen med ett magnetiskt material?


Många människor som har sett gummimagneten kommer att fråga, eftersom magnetiska material behövs, kommer adsorptions- och adsorptionsmaterialet alla att använda gummimagneten att inte absorbera starkare? Verkar vara så, men i själva användningsprocessen, om båda sidorna använder gummimagnetiskt magnetfält på grund av gummibandformen, gummimagnetiskt automatiskt NS-attraktivt motpunkta, så att platsen för båda sidorna misslyckas med att justera och dislokation. Att använda ett magnetiskt material på andra sidan är den bästa kombinationen. Och familjen och dekorera användningen vanligtvis är materialet pinne på väggen, om användning rent järnmaterial, undvika problem med demagnetisering, kan lång användning har ingen effekt.