Du måste känna till dessa fördelar och nackdelar med magnetiska skärmfönster

- Apr 20, 2018-

Sommaren kommer, myggorna ökar också, men om du inte öppnar fönstret blir det varmt i rummet för att förhindra att mygga kommer in i rummet genom fönstret, så skärmen föddes, eftersom det ursprungliga skärmfönstret till bärbart skärmfönster, synlig fönsterskärm är oumbärlig för varje familj, så idag introducerar vi nya skärmar - magnetfönster.


1. Definition av magnetfönster:Anti-myggmagnetisk skärmfönster är en populär term för "montering och demontering av magnetiska myggnät". Använd magnetbandet av gummimagnet för att absorbera det magnetiska skärmfönstret, lämpligt för att bygga dörrar och fönster i montering och demontering av skärmfönstret. Användaren kan installera den själv, fritt att byta ut nätet, lätt att rengöra, smidigt efter installationen, ingen trasig fönsterstruktur och andra särdrag, mygg och god dekorativ effekt samtidigt.


II. Fördelar med magnetfönster:1. Överlägsen prestanda: Efter installationen kommer det inte att skada vår fönsterstruktur, vilket är extremt slät och det är väldigt dekorativt när det används för att förhindra myggor. Våra användare kan enkelt göra skärmfönsterinstallationsarbetet, dagligt fönsterutbyte. Den vanliga skärmfönsterkonstruktionen är stor, rengöringsproblemet är inte bekvämt att förbättra, samtidigt kan vi installera kostnadsbesparande vår installation.2. Hög tätning: Använd de fyra polmagneterna för den omgivande attraktionen och tätningen helt.3. Hög kostnadseffektivitet: På grund av att förhindra myggor är det också extremt bekvämt att rengöra, som kan bytas ut när som helst utan att skada fönsterets struktur.4. Produktionen och installationen är inte komplicerad, vi kan installera det själva, och ett skärmfönster kan slutföra installationsarbetet på cirka 15 minuter, vilket minskar den mänskliga kostnaden för vårt traditionella skärmfönster.5. Limet kommer inte att användas under installationsprocessen, och resurserna kommer inte att slösas bort, och det blir inget behov av underhåll.6. Det kan användas för alla typer av Windows.

image.png


III. Nackdelar med magnetisk skärmfönster:1. Högt underhåll, inte lätt att rengöra, hög kostnad, byte av dåligt garnnät, dålig tätning, kan skada den ursprungliga fönstertypen.2. Nackdelar: Endast lämplig för montering i fönstret, inte lätt att byta nät, tätningseffekt är inte bra.4. Installation av magnetfönster:1, den första svängen på skärmfönsterramsaggregatet, beroende på storleken och motsvarande fyra PVC, respektive applicerade på skärmen med stor och bred användning av skärmfönster, enligt vår tidigare kvantitet av god storlek, enligt beställningen i sin tur vår PVC-installation.2, kommer att förberedas före garn nät i PVC, lägga gott garn nät inom ramen för har genomförts, och sedan ta rätt vinkel, garn nätanvändning presser magnetisk band att pumpas in i PVC, bör vi först garn inuti sidan av nätspänningen i PVC på utsidan, kan denna operation bli ett mycket platt garnnät3. Klipp av överskjutningsnätet.4. Det färdiga skärmfönstret är installerat i fönstret och den självhäftande magnetremsan är fastsatt på toppen av vår laminerade magnetremsa, så att vår fönsterkarm hålls ren. För det första sönderdelas den skyddande filmen på toppen och sedan fästs på fönsterramen på toppen, och positionen är fixerad, så skyddas filmen från vänster och höger sida och trycks sedan mot fönsterramen, och då pressas magnetbandet hårt.5. Installera klippen

image.png


Det magnetiska skärmfönstret gör att vi kan uppnå utmärkt dekorativt när vi förhindrar myggor. Eftersom en del av skärmen är väldigt viktig för oss är det magnetiska skärmfönstret i ett vanligt fönsterskärm. Resultatet av mer är bättre, så vänner kan överväga att byta in i magnetfönster för sin familj. Jag hoppas att du kan få en viss förståelse av det magnetiska skärmfönstret genom denna artikel.