Anpassad plastinjektionsmagnet för motorer

Anpassad plastinjektionsmagnet för motorer

NEWLIFE Injection Molded Magnets är gjorda av Strontium Ferrite, NdFeB, eller en kombination av de två och blandningarna av magnetiska material för att uppnå ett omfattande utbud av egenskaper. Så ibland bundna NdFeB magneter, bundna NdFeB och Ferrite blandade magneter och bindad ferritmagnet.
chatta nu

Produktinformation

NEWLIFE Injection Molded Magnets är gjorda av Strontium Ferrite, NdFeB, eller en kombination av de två och blandningarna av magnetiska material för att uppnå ett omfattande utbud av egenskaper. Så ibland gör vi formsprutade magneter, vi kan göra injektionsbundna NdFeB magneter, bundna NdFeB och Ferrite blandade magneter och bindad ferritmagnet.


image


Bindemedel av formsprutade magneter

Bindartyper innefattar nylon 6 och 12, PPS och polyamid eller polymer, vilka kan hantera ett brett användningsområde från -40 ° C till 180 ° C.

Injektionsformade magneter och magnetiska material kan formas till komplexa former och formas direkt på komponenter eller införas direkt inuti eller mot en befintlig komponent för att producera monteringsdelar.


Funktioner av formsprutade magneter

De injektionsformade magneterna är sålunda anpassade till formhålrum, som exakt bearbetas, vilket resulterar i färdiga produkter som vanligtvis inte kräver ytterligare efterbehandling och efterbehandling, vilket eliminerar efterföljande bearbetning och minskar total kostnad.


Injektionsformade magneter:

· Bindetyper / Nylon / PPS / Polyamid.

· Temperaturområde -40c - 180c

· Mycket täta toleranser av verktyg (0,002 -0,003 Typiska)

· Mycket bra mekanisk styrka


Tillverkningsprocesser av formsprutade magneter

image


Kompression Förbundna magneter


Bondade magneter kan också göras genom kompressionsbindningsprocessen, som erbjuder högre magnetisk utmatning men är begränsade till enklare geometrier än sprutgjutna material. Komprimering Bundet magneter kan tillverkas av antingen kraftfullt NdFeB eller SmCo pulvermaterial, blandat i några bindemedel. De kompressionsbundna magneterna ger dimensionerna vanligtvis varierar .002 "eller bättre för en given running.

Komprimeringsbunden magnet är isotrop, så den kan magnetiseras i vilken riktning som helst, inklusive multipolära arrangemang.

Den kan bearbetas på en kvarn eller svarv, eftersom materialet är i ett epoxibindemedel. Materialet stöder emellertid inte en tråd, så hålen kan inte tappas. Komprimeringsbunden magnet används ofta för att väsentligt minska storleken på mönster som använde keramiska magnetmaterial. Betydande storlekareduktioner kan uppnås eftersom kompressionbunden magnet är ungefär 3 gånger starkare än keramiskt magnetmaterial. Eftersom kompressionbunden magnet är isotrop kan den dessutom magnetiseras multipolär, såsom ett NSNS-mönster på ytterdiametern hos en ring.


Komprimerade limmade magneter:

· Högre magnetisk styrka på grund av högre magnetisk partikeldensitet.

· Epoxibindemedel / resistent mot normala industriella lösningsmedel och fordonsvätskor

· Epoxy Coat efter tillverkning för att förhindra oxidation

· Temperaturområde -40c - 165c

· "Täta" toleranser utanför verktyget

· Bra mekanisk styrka


Tillverkningsprocesser av kompressionsbundna magneter:

image


Användning av plastförbundna magneter:

· Sensorer, Auto sensorns magnet

· Borstlösa DC-motorer

· Hastighetsmätare Automobile

· BLDC-motorrotor, motorfläktmotormagneter

· Magnetic Buzzer

· Magnetrulle för kopimaskin

· Dammsugare motor magneter

· Luftkonditioneringsmotor magneter

Plastbundna magneter är bra för ett brett utbud av applikationer från sensorer till borstlösa likströmsmotorer och bara om allting däremellan.


Vi kan hjälpa dig att finjustera ditt val för att bättre passa din ansökan och säkerställa att du får den bästa möjliga magnetbandet baserat på dina behov och krav.


NEWLIFE är en professionell Injection molded magneter leverantör i Kina, välkommen till grossist iso / ts 16949 certifierad skräddarsydd plast injektionsmagnet för motorer från vår fabrik.


Hot Tags: skräddarsydda plastinjektionsmagnet för motorer, Kina, fabrik, tillverkare, leverantörer, grossist, tillverkad i Kina

Förfrågning

Du kanske också gillar