På Sign China 2019-utställningen var NEWLIFE-monter väldigt populär

- Sep 20, 2019-

NEWLIFE är nu på den 18: e tecken Kina Shanghai Shanghai reklam & skyltutställning. Välkommen till vår monter W2 A33. Utställningen kommer att hållas från 18 september till 20 september.


image


image


Newlife är världens största globala tillverkare av flexibla magneter och formsprutade material. Våra huvudprodukter är:


flexibla magneter

flexibla magneter är en permanent magnetisk egenskap hos gummimaterial, med höga magnetiska egenskaper, god flexibilitet, lätt att klippa, lätt att använda, lämplig för reklam för järnhylla.

image


flexibel magnetisk extruderingslist

Ekstruderad magnetremsa har magnetremselement, dubbelsidig magnetband, färgmagnetiska remsor, den används ofta i utställningsställ, kylskåpsdörrar, husdörrar och fönster, lagerskyltar och andra fält.

image


Utskrivbara magneter

Utskrivbara magneter är ett slags högkvalitativt tryck som kan konsumeras med järn eller magnetbeläggning. Denna produkt är lika tunn och mjuk som papper, lämplig för alla typer av skrivare utan att ändra någon befintlig tryckteknik och bearbetningsmetod, och utskriftseffekten är ljus och realistisk.

image


Magnetiskt torrradat material och svarta tavlan

Magnetiskt torr raderat material tillverkas av högkvalitativt PET-PVC-film, med högpolymerteknologi för att hantera den raderbara ytan, den har utmärkt raderbar egenskap och god väderbeständighet.


image


NEWLIFE har strategiska partnerskap med internationella skrivarmärken som Epson, HP och FUJIFilm.

image