COVID-19 svar

- Mar 26, 2020-

Till alla Freinds och partners,


Som leverantör av flexibla magneter och utskrivbara medier följer NEWLIFE-teamet noggrant varje lands förändrade riktlinjer och förblir kompatibla, vi är fortfarande i full drift och övervakar situationen noga.


NEWLIFE utnyttjar vårt globala servicesystem, men som ni vet är detta en global situation. Vi gör allt för att minimera störningar och påverkan på grund av situationen samtidigt som vi skyddar våra anställdas hälsa och säkerhet.


Från och med idag är alla grenar av NEWLIFE-verksamheten fortfarande igång eftersom vi anses vara viktiga för industrin.


Situationen är mycket dynamisk och förändras dagligen. Vi kommer att uppdatera denna sida när framtida meddelanden släpps. För närvarande, för din hälsa och ansvar gentemot NEWLIFE-anställda, måste alla besök på våra anläggningar förhandsgodkännas, tack för förståelsen.


Samtidigt försöker NEWLIFE vårt bästa för att stödja alla våra freinds och partners för att bekämpa Covid-19-viruset, om du behöver några skyddande tillbehör som inte kan köpa lokalt, vänligen meddela oss, NEWLIFE-teamet kommer att göra allt vi kan göra för att hjälpa.


Tack för ditt tålamod och förståelse, låt oss arbeta igenom denna situation tillsammans.


NEWLIFE MAGNET ELECTRICITY CO., LTD.


26 mars 2020Kontaktinformation


Kina huvudkontor

Tel: + 86-20-62283198 + 86-20-62283180

E-post: gary@newlifemagnetic.com


Vietnamgren

Tel: + 84-251-3510103

E-post: lyz@kingmagnet.com


Noth American Branch

Tel: 865-233-3899

E-post: info@newlifemagnetics.com