Exportera kvalitetsriskvarning för magnetiska leksaker

- Apr 16, 2018-

Magnetiska leksaker har länge varit populära på marknaden, men unga barn saknar känslan av självskydd och älskar att sätta sina mun i munnen. Magnetiska leksaker är den främsta orsaken till barndomsolyckor. Om det magnetiska leksaket är för litet kan det medföra att småmagnetens storlek inte uppfyller säkerhetskraven. Det är mycket lätt att få barn att oavsiktligt svälja olyckan. Såsom buckyballs, som helt och hållet består av magnetiska sfärer.


image.png


Det finns också stora dolda faror i de magnetiska delarna av några nyhetsleksaker. Förutom risken för andningsproblem kommer små magneter också att locka varandra i matsmältningsorganet, vilket resulterar i gastrointestinal perforation, obstruktion och andra allvarliga konsekvenser. I oktober orsakade en pojke i guizhou smärta i magen i mer än 10 dagar genom att svälja magnetiska pärlorna felaktigt i sin "magnetiska penna".


Under de senaste två åren har USA och Europa utfärdat nästan 30 diskvalificerade anmälningar av magnetiska leksaker som produceras i Kina, där magneter, fiskleksaker och andra varor ingår.