En berömd säkerhet & lösning besiktningsföretag besökte Newlife

- Apr 25, 2018-

April.25, ett manager team från Nectech, den mest kända och största säkerhet & inspektion lösning leverantör i Kina besökte Newlife, de två sidorna har genomfört fördjupad kommunikation om projektet av strålskydd material och nått samarbete avsikt.


image.png


NucTech är en av världens största leverantörer av säkerhetsutrustning och har den mest avancerade tekniken och utrustning inom säkerhetsbranschen. Newlife i strålskydd material har bra tekniska ackumulering och har perfekt beläggning, extrudering, kalender linje på samma tid, Newlife kan ge hög kvalitet strålskydd material.


Efter att ha besökt den produktion verkstad och R&D center av Newlife, Nuctech team anser att Newlife's R&D och produktionskapacitet är mycket bra. Båda sidorna är optimistisk inför framtida samarbete.


Ingenjörerna på Nuctech och Newlife genomförde djupgående teknisk kommunikation och genomförde en effektiv brainstorming.


Mr Hong från Nuctech sa att han är mycket säker om samarbetet mellan Nuchtech och Newlife, han tror på den snart framtida Nuctech kommer att ha mycket konkurrenskraftiga produkter baserade på Newlifes strålskydd material.


image.png


Om Nuctech

NucTech Company Limited (Nuctech), härrör från Tsinghua University och grundades 1997, är en avancerad säkerhet & inspektion lösning och service leverantör i världen. Förlitar sig på oberoende innovation och efter kunderna'begär, Nuctech ger mest avancerade teknik, fantastiskt produkter och integrerade lösningar inom säkerhetsbranschen inspektion till våra kunder från mer än 140 länder och områden i världen.

Nuctech täcker civilflyget, tullen, järnväg, motorväg, stadstrafik, logistik, rättsväsendet, stora evenemang och andra säkerhetsområden, och hjälper våra kunder att hålla den homeland security och människor säker, som tjänar oss gott rykte. För närvarande har Nuctech blivit ett internationellt kända varumärke inom säkerhet & inspektion.