Newlife är tillbaka, tack alla

- Feb 20, 2020-


Gott nytt år allihopa! Detta är dock dömt till en extraordinär kinesisk nyårsfestival.

 

Som alla konws har viruset Covid-19 haft en dramatisk inverkan på Kina, NEWLIFE-företaget och alla kineser. Nuförtiden har hela landet kämpat mot viruset, vilket gör att förebyggande av epidemier bör prioriteras, Newlife Magnetics gör samma sak.


Sedan utbrottet av Virus Covid-19 har många av Newlifes anställda arbetat med förebyggande av epidemier tillsammans med beredningen av produktionsuppdatering. Vår ledning, alla chefer och säljare började arbeta på linjen sedan 3 februari. Vårt FoU-center återupptog sitt arbete den 6 februari. Newlife fleixble magneterfabrik och fabrik för magnetiskt reklammaterial återupptog sin produktion den 10 februari. Vi har återställt kapaciteten gradvis.


image


Det goda är att ingen av NEWLIFE-familjen eller deras familjemedlemmar har smittats av viruset. Vi uppskattar alla människor i Newlife för deras stora stöd i det förebyggande arbetet och uppskattar deras ansträngningar under denna svåra period. Även om viruset är hårt, fruktar vi inte det. Fortsätt att vara uppmärksam på personligt skydd, för att hålla bra ventilation, tvätta händerna ofta, bära masker och mindre sammankomster. Vi tror att viruset kommer att försvinna snabbt.

 

Under virusutbrytningsperioden fick vi massor av varma och uppriktiga hälsningar från Newlifes kunder, freinds, partners och aktieägare, några av dem hoppades kunna erbjuda NEWLIFE lite hjälp. Vi uppskattas men avvisar dessa assistenser och tackar uppriktigt för din omsorg och kärlek.

 

Newlife hoppas att vi får mer krav och fler beställningar från alla kunder. Vi kommer att göra vårt bästa för att samarbeta med dig för att göra en underbar framgång under resten av tio månader 2020.


image