Snabbinstallation Magnetisk popup-systesm

- Sep 24, 2019-

FESPA är den mest inflytelserika och största utställningen av bredformattryck och skärmtryck i Europa. Med en historia på mer än 40 år har FESPA expanderat till 37 länder runt om i världen. FESPA har lockat till sig 700 utställare från hela världen. Som världens största tillverkare av flexibla magneter har NEWLIFE visat FESPA i 15 år i rad.

image

NEWLIFE är känt som uppfinnaren av det magnetiska POPUP-displaysystemet och har skapat ett helt nytt reklamekosystem. Magnetiska POPUP-displayprodukter har använts av kunder i mer än 200 länder över hela världen. Det totala området för sålda produkter kan täcka 10 lager av hela jorden.

image

NEWLIFE magnetisk väggbeklädnad är en helt ny produkt som lanserades 2017, som kan användas i barns rum, TV-bakgrundsvägg, dagis, utbildningsinstitutioner och annan funktionell väggomvandling, vilket undergräver det traditionella tråkiga och tråkiga väggpapperet. De magnetiska väggbeläggningsprodukterna har varit mycket populära när de lanserades.

image

NEWLIFE magnetisk väggbeklädnad har tre strukturer: bläckstråleskrivbar yta + järnlager + stödskikt (eller stödlim).

1, denna magnetiska tapetyta kan skrivas ut skräddarsydd.

2, magnetiska brevpappersleksaker kan vara permanent adsorption icke-avmagnetisering, det kommer att göra din vägg mer attraktiv och intressant.

3, magnetiska väggbeläggningar kan installeras på samma sätt som normallväggspapper med tapetpasta.


En produkt fyra funktioner: magnetisk + raderbar + anpassningsbar + interaktiv.


image


Som världens största tillverkare av raderbara magnetiska ark lanserade NEWLIFE flexibel magnetisk whiteboard. Produkterna kan användas i konferensrum, utbildningsinstitutioner, familjer. Den nya superavtagbara, restfria, magnetiskt absorberbara, skrivbara och doodling flexibla whiteboard antar branschens första högglans torr raderade skikt + järnlager + skumlim och avtagbart lim.

image


NEWLIFE har lanserat 25 artiklar med snabbinstallerbara raderbara magnetiska ark. Ingen formaldehyd, inget skadligt gasflyktigt miljövänskoncept har varit djupt in i vårt liv. Newlife magnetiska radierbara magnetiska ark kan användas för kontor, utbildning, inredning. Det raderbara ytlagret kan raderas 100 000 gånger.

image

image


image

Färgmagnetarken är tillverkade av permanent flexibelt magnetmaterial, vilket inte minskar magnetkraften efter lång adsorptionstid. Produkterna kommer inte att falla av och bubbla efter att ha placerats på väggen. på samma gång det sparar mycket av ditt utrymme.


Om du är intresserad av dessa magnetiska produkter, kontakta oss!