Den stora demonen av magnetisk golv och magnetisk väggöverdrag

- Apr 19, 2019-

Idag visade en av NEWLIFES kunder sina magnetiska golvprototyper. Det ser väldigt vackert ut. Det magnetiska golvet är så perfekt splitsat att luckorna mellan magnetiska golvblock är nästan osynliga. Den tekniska chefen Eady berättade att det bara tog dem halv dag att slutföra golvinstallationen på 80-rummet, det är verkligen snabbt. Installationsingenjörer är också mycket glada, eftersom magnetlösningslösningen gör jobbet enkelt.


image


image


image


Förutom den magnetiska golvlösningen använder denna klient också den magnetiska väggbeklädnadslösningen. De installerade järnhaltiga tapeter perfekt. På ytan av väggarna kan du se massor av fantastiska magnetiska fotoramar, magnetiska tavlor, magnetiska tavlor och några andra magnetiska produkter.


image


image


Hela showroom ser modernt ut som det är bekvämt, designerna gjorde ett riktigt bra jobb. Alla besökare gillar den magnetiska golv och magnetiska tapeter lösningen så mycket. Eady sa att det redan finns kunder som inte kan vänta med att använda samma lösningar, och de är väldigt exalterade om magnetväggar och magnetisk väggbeklädnadslösning.


image