Magnetisk väggöverdrag

Denna magnetiska väggbeklädnadslösning innefattar en magnetisk bas och magnetisk mottaglig tapeteryta, ytan kan torr raderas eller tavlan eller skräddarsyddat tygmaterial. Det gör att tapetytan kan sättas på och flyttas väldigt enkelt.
chatta nu

Produktinformation

Denna magnetiska väggbeklädnadslösning innefattar en magnetisk bas och magnetisk mottaglig tapeteryta, ytan kan torr raderas eller tavlan eller skräddarsyddat tygmaterial. Det gör att tapetytan kan sättas på och flyttas väldigt enkelt.


Det magnetiska väggbeläggningssystemet innefattar bälgprodukter,

  • magnetisk mottaglig whiteboard & blackboard tapeter

  • magnetisk mottaglig färgstark våt raderad tapeter

  • Tryckbar magnetisk mottaglig tapeter

  • Tryckbar magnetisk mottaglig tyg tapeter

  • mag-måla tapeter


bild


MAGNETISK RECEPTIVE WHITEBOARD WALLPAPER

Tillverkad av professionell PET-torrsläckad film och rostfri stålplåt, har vår magnetiska mottagliga whiteboard tapet hög glans och matt yta. Den maximala bredden är 1,5 M (59 tum).

bild


MAGNETISK RECEPTIVE BLACKBOARD WALLPAPER

Tillverkad av professionell PP-tavlanfilm och rostfri stålplåt, Magnetic Chalkboard-produkten har matt yta med satinstruktur och är kompatibel för normal krita eller våtvätskad krita. Den maximala bredden är 1,2 M (47-1 / 4 tum).

bild


Magnetisk mottaglig färgstark våt raderad tapeter

Magnetisk Receptiv Färgad, våt örhängen tapeter tillverkad av högkvalitativ färgad PP-film och magnetisk mottaglig baksida, PVC-fri, mer miljövänlig och mer hälsosam.

bild


Färgen av magnetisk mottaglig färgstark våt raderad tapeter

Vi har svart / grön / mörkgrå / ljusgrå / blå / gul / ljusgul / ljusblå / rosa

bildTryckbar magnetisk mottaglig tapeter
Skräddarsydd utskrift + torr öron + MAGNETIC RECEPTIVE tillbaka - Tre i en, den magnetiska mottagliga skrivbordsunderlaget skapar ett intressant utrymme, lätt att göra din speciella tapeter.

bild


SKRÄDDARSY MAGNETISKT MATERIALMALLPAPER

Med mjuk tygstruktur, skräddarsydd tryck plus magnetisk mottagande skapar det magnetiska mottagliga tyget tapet 3D-väggdekoration, full av roligt.

bild
MAG-PAINT WALLPAPER
I stället för att måla är installationen av MAG-PAINT-tapeter enklare och renare. MAG-PAINT-strukturen liknar inredning och lämpar sig för inredning på ytan. och det är anti-rost.

bild


MAG-PAINT-tapeten kan vara vit färg, det sparar arbete för att måla ljusfärg på toppen och gömma det magnetiska mottagliga inuti väggen.

bild


NEWLIFE är tillverkare av magnetiska väggbeklädnadsprodukter, om du är intresserad av det magnetiska väggbeläggningssystemet, vänligen kontakta oss.

Hot Tags: magnetiska väggbeklädnad, Kina, fabrik, tillverkare, leverantörer, grossist, tillverkad i Kina

Förfrågning

You Might Also Like