Magntic Leksaker Och Early Education Spel

Magntic Leksaker Och Early Education Spel

Newlife Magnetics är tillverkare av flexibel magnet och magnetiska leksaker, vi har fabriker i Kina och Vietnam. De magnetiska leksaker är bra produkter för barnen lek och tidig utbildning.
chatta nu

Produktinformation

Newlife Magnetics är tillverkare av flexibel magnet och magnetiska leksaker, vi har fabriker i Kina och Vietnam. De magnetiska leksaker är bra produkter för barnen lek och tidig utbildning.

Bellow är några av vad vi har.


1, Bläckfisk pussel block, ett Spel för barnen, mikro-sugteknik, säker och rolig.

Octopus Block Puzzle är CLASSIC CHALLENGE FOR KIDS – Detta Octopus block pusselspel för pojkar och flickor hjälper till att förbättra öga-hand-koordination och form & färgigenkänning. Varje block levereras med 40 ljust färgade bitar som kan kombineras till olika former som en robotar, djur, lastbilar och mycket mer! Creative-limtekniken gör att 2 st av blocken kan kombineras vid alla håll.

image


2, Magnetic Tidiga pedagogiska brev som.

Detta skum magnetiska bokstäver kit är lätt för dina barn att delta i alfabetet färdigheter, kan du använda den på vår magnetiska styrelse eller någon metallyta. Skummet magnetiska bokstäver kit innehåller totalt 208 magnetiska bokstäver. Allt i en fackiserad förvaringsbox med praktiska etiketter för enkel organisation. Medan bokstavsstorlekarna varierar från 3 till 5cm.

image3,Magnetiska Marmor Run Blocks Leksak Set


Detta livfulla marmor kör set levereras med 13 spår somtillera dig att se marmor åtgärder från topp till botten. Marmorkörningar möjliggör nästan oändliga möjligheter för montering från det mycket enkla till det extremt komplexa Med en leksak som låter barnen lära sig värdefulla STEAM-färdigheter medan de spelar har undervisning i fysik aldrig varit så roligt!


image

4, Magnetisk planerare Whiteboard

Newlife magnetisk planerare whiteboard har en magnetisk bas och järnhaltiga yta planerare diagram, den järnhaltiga ytan diagrammet kan ändras mycket lätt, under tiden den magnetiska sak som den magnetiska stift kan arbeta på den magnetiska planeraren whiteboard.

image


5, EVA Kids Brev Pedagogiska Kylskåp Magnet

EVA barn ABC pedagogiskaKylskåpMagnet. Skräddarsydda Logo är välkomna. Våra produkter kombinerar idén med Miljövänlig med High-tech. Alla material är ingen skada alls och 100% miljövänlig....

image

Hot Tags: magntic leksaker och tidig utbildning spel, Kina, fabrik, tillverkare, leverantörer, grossist, tillverkad i Kina

Förfrågning

Du kanske också gillar