Tillämpning av flexibla magneter-Xyron-laminat / Magnetpåfyllningspatron

Tillämpning av flexibla magneter-Xyron-laminat / Magnetpåfyllningspatron

Applicering av flexibla magneter-Xyron Laminat / Magnetpåfyllningspatron En av ACCO Brand Xyron lanserade en fantastisk magnetisk lamineringsenhet, den har en flexibel magneter och en klar PET-film, du kan använda den till DIY-magnetiskt foto. Bekväm refillpatron för XRN510 5-tums Creative Station ...
chatta nu

Produktinformation

Användning av flexibla magneter - Xyron Laminat / Magnetpåfyllningspatron


en av ACCO Brand Xyron lanserade en fantastisk magnetisk lamineringsenhet, den har en flexibel magneter och klar PET-film, du kan använda den till DIY-magnetiskt foto.


bild


  • Praktisk påfyllningspatron för XRN510 5-tums Creative Station från Xyron

  • Ger 7-fots magnet och laminatmaterial

  • Syrafri

  • Växlas enkelt med andra påfyllningspatroner till Xyron 5-tums Creative Station

  • Gör dina egna magneter för skojs skull eller för att marknadsföra ditt företagNio patronalternativ för extra funktionalitet

Xyron Creative Station-patroner kommer i två bredder (9 tum och 5 tum) och erbjuder fem funktioner - permanent lim, ompositionerbart lim, laminering, laminat / magnet och laminat / lim. Laminat / magnetpatronen erbjuder 10 fot material i 9 "-patronen (LM907-10) och 7 fot material i 5-tums patronen (LM1601-7) och applicerar ett tunt lager av magnetiskt material på baksidan och laminat till framför dina platta föremål. Den är idealisk för att göra dekorativa magneter till din whiteboard, filskåp eller kylskåp.

Snabb och enkel att använda


Den magnetiska lamineringsanordningen låter dig göra ett magnetiskt foto med tre steg.


Ladda magnetpatronen

Din Xyron Creative Station kommer att laddas med en permanent limpatron. När du vill göra magneter, ta bort klisterpatronen och sätt in Laminat / Magnetpatronen, var säker på att materialet går mellan bakrullarna.


Sätt in ditt föremål, vrid handtaget

Nästa steg är helt enkelt att ta det platta objektet du vill göra i en magnet och skjut in den i maskinen. Vänd handtaget på sidan för att dra ditt föremål genom maskinen. Det kommer ut på baksidan med laminat på toppen och magnetmaterial på botten.


Trim och njut

Använd den integrerade skäraren på baksidan av Creative Station för att släppa objektet. Eftersom båda materialen är ordentligt fastsatta på ditt föremål, kan du trimma helt upp till kanten med standard sax. Din magnet skapelse är nu redo att vara stolt visas.

bild


Hot Tags: tillämpning av flexibla magneter-xyronlaminat / magnetpåfyllningspatron, Kina, fabrik, tillverkare, leverantörer, grossist, tillverkad i Kina

Förfrågning

You Might Also Like