Magnetiska displayramen med självhäftande baksida

Magnetiska displayramen med självhäftande baksida

Magnetiska displayramen med självhäftande baksida, har en semi transparent PVC yta med silver kant, baksidan är klar PVC med magnetiska remsor på 4 kanter. Magnetiska displayramen med självhäftande tillbaka för att visa meddelanden, skär är lätt att byta genom att helt enkelt lyfta ramen från Magnetisk yta.
chatta nu

Produktinformation

Magnetiska displayramen med självhäftande baksida, har en semi transparent PVC yta med silver kant, baksidan är klar PVC med magnetiska remsor på 4 kanter.

Magnetiska displayramen med självhäftande tillbaka för att visa meddelanden, skär är lätt att byta genom att helt enkelt lyfta ramen från Magnetisk yta.


Material: PVC yta + Magnet + avtagbar kabelbox


Struktur av magnetiska skyltram med självhäftande tillbaka

Den har 2 delar, den övre delen är en semi transparent PVC med magnetremsa, den enligt del är en bit av klara PVC med magnetremsa på 4 kanterna. På baksidan av den enligt del är flyttbara limmet, det kan limma på väggen eller i styrelsen. Placera papper eller foto mellan övre delen och enligt del. limmet på baksidan är flyttbara, det kan användas flera gånger.


image


Storlek av magnetiska displayramen självhäftande baksida

A4/B5

11 ”X 14”
11 ”X 17”
14 ”X 22”


MOQ: 1.000 st varje storlek.image


image


imageHot Tags: magnetiska displayen ram med självhäftande tillbaka, Kina, fabrik, tillverkare, leverantörer, partihandel, tillverkade i Kina

Förfrågning

You Might Also Like