Magnetpapper för bläckstråleskrivare

Magnetpapper för bläckstråleskrivare

Magnetpapper för bläckstråleskrivare är magnetplåt laminerat med bläckstråleskrivare. Den är lämplig för skrivbordsutskrift och är ett bra val för DIY. Bläckstrålepapperet har en blank och matt yta, båda kan användas på bläckstråleskrivare.
chatta nu

Produktinformation

Magnetpapper för bläckstråleskrivare är magnetplåt laminerat med bläckstråleskrivare. Den är lämplig för skrivbordsutskrift och är ett bra val för DIY. Den magnetiska papperen är premagnetiserad lakan lämplig för alla typer av bläckstråleskrivare. Lakan finns i A4-storlek och A3-storlek. Lakan finns i både matt och blank yta. Dessa papper är utformade för att skriva ut på vanliga skrivbordsfärgskrivare och ge nära fotokvalitetsbilder.


image


  • PREMIUMKVALITET- Flexibla magneter Design & Print magnetplåtar för bläckstråleskrivare har en variation av Glossy eller Matt beläggning för livfulla färgutskrifter.

  • VERSATILE USE-Idealisk för att skapa personliga magnetiska tecken, visitkort, fotoramar, att göra-listor, vanliga telefonlistor, unika inbjudningar eller anpassade magneter till ditt kylskåp och magnetkort.

  • PRINTABLE - Garanterat att fungera med alla bläckstråleskrivare! Kan också enkelt klippas till önskad storlek!Specifikation av magnetpapper för bläckstråleskrivare

Utseende

Matt vit

Glans vit

Bakfärg

svart

svart

Total tjocklek

0.26mm (10mil)

0,33 mm (13mil)

BH (max)

0,6 ~ 0,8 MGOe

0,6 ~ 0,8 MGOe

BR

≥ 1600 GS

≥ 1600 GS

Standard storlek

A4 A3

A4 A3


Anpassade arkstorlekar och dysskärning finns tillgängliga.


Så här använder du magnetisk papper för bläckstråleskrivare

1. Test Skriv ut ett pappersark före utskrift.

2. Mata ett ark i taget.

3. Dessa är avsedda för skrivbordsskrivare och inte för användning på kommersiella / industriella laserskrivare eller kopiatorer.

4. Klipp ut med samma metoder som papper

5. Låt bläcket torka för hantering.

Användning av magnetisk papper för bläckstråleskrivare

Magnetpapper är utformat skrivbordsskrivare och är ett bra val för DIY och dekoration för ditt hem och kontor.

Ø I hemmaxamen Material för självstudier,

Ø foto Memorabilia

Ø Porträttstudio Bröllopsfoton

Ø Kalendrar "och att göra lista

Ø Särskilda händelser

Ø Examensbevis


bild


Magnetpapper för bläckstråleskrivare gör det enkelt att skicka allt du behöver på apparater eller något magnetiskt mottagligt område! Oavsett om du vill ha ditt favoritfamiljfoto eller viktigaste kontaktinformation handy, skriv ut det bara på dessa magnetiska papper. Kan också enkelt klippas till önskad storlek! Låt din kreativitet sväva med dina egna unika anpassade former och mönster. Möjligheter är oändliga!För mer information, vänligen kontakta oss.


Hot Tags: magnetpapper för bläckstråleskrivare, Kina, fabrik, tillverkare, leverantörer, grossist, tillverkad i Kina

Förfrågning

You Might Also Like